Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (2.94 secunde)
Va mai precizam ca voturile pentru demitere au fost in numar de 7,4 milioane, fata de 5,27 milioane voturi cu care a fost ales in functie domnul Traian Basescu in anul 2009.
In urma acestor verificari au fost constatate nereguli grave. Au fost descoperite 37 de contracte care au fost atribuite cu nerespectarea prevederilor legale, iar in cazul a 23 de contracte/acte aditionale, anuntul de atribuire a fost publicat cu intarziere.
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Romania a fost declarata neguvernabila, in aceeasi categorie cu Bulgaria și Italia.
Pentru o corecta informare privind realitatile din Romania si derapajele grave de la respectarea principiilor democratice si a drepturilor fundamentale ale omului, mai multi cetateni romani au hotarat sa-i adreseze o scrisoare deschisa.
Face ce face Laszlo Tokes si revine in centrul atentiei, periodic, cu cate o declaratie menita sa inflameze spiritele.
Nimic despre Turcescu Nu scriam astea, daca in urma cu cateva minute nu disparea si de pe HotNews, care il prelua, si de pe DW, un comentariu legat de recenta interventie a lui MRU, legata de basescu si de "ofiterii acoperiti".
Piata auto romaneasca este cunoscuta ca piata cu foarte multe autovehicule second-hand. Mai mult, odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, aceasta se va extinde si mai mult, de la aceasta data putand fi inmatriculata in Romania orice masina acceptata si de U.E.
Una dintre cele mai grave viituri s-a produs anul trecut, cand casele a sute de oameni au fost extrem de grav afectate de apele iesite din matca.
Consternat de faptul ca mai exista persoane care nu au inteles beneficiile acestor repartitoare, Marcel Dragu, presedintele Uniunii Asociatiilor de Proprietari (U.A.P.), a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca s-a saturat sa mai joace rolul de consilier in aceasta problema, spunand ca exista probleme mult mai grave, care merita intr-adevar o atentie sporita.
Dupa ce in cadrul ultimei sedinte a Comisiei de Dialog Social mai multi participanti au lansat acuzatii grave la adresa autoritatilor judetene vizavi de modul in care este coordonat transportul judetean de persoane, s-a decis formarea unei comisii care sa analizeze modul in care se desfasoara transportul judetean de persoane si sa vina cu solutii pentru rezolvarea problemelor din acest sector.
Oficialii Complexului Energetic (CE) de la Rovinari sunt pusi in situatia de a raspunde unor grave acuzatii de coruptie, lansate de Richard Morlok, fostul director financiar al Control Components Inc., din SUA, care produce valve pentru industria nucleara, electrica, a petrolului si gazului.
Intrucat in ultimii ani agricultura se confrunta cu grave probleme, Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a cerut Directiilor de Agricultura din tara intocmirea unui raport privind problemele cu care se confrunta fiecare judet in parte.
Toti banii din noul acord cu FMI sunt destinati BNR. ... Guvernatorul Mugur Isarescu a anuntat, luni, ca BNR va trage bani din viitorul acord cu FMI numai in cazul unei crize regionale grave, pentru a apara leul de un atac speculativ.
Fie ca vorbim de o groapa pe care nu o vedem si lovim cu roata in ea, fie de o bordura pe care o urcam mai voiniceste, sau un sant in mijlocul drumului care ne clantane dintii in gura, este clar ca rotile noastre sunt puse la grea incercare.
Guvernarea PDL nu dispune de un program de relansare economica Guvernarea PDL nu dispune de un program de relansare economica, ci numai de un set de taieri bugetare in sectorul public, cu grave efecte in domeniile educatiei, sanatatii, infrastructurii, in asteptarea "inspiratiei" unor investitori straini care sa ne aduca o crestere economica sanatoasa, sustine presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
Italienii il compara pe Traian Basescu cu Adolf Hitler Presedintele Traian Basescu este atacat extrem de dur intr-un ziar al universitarilor italieni. ... Mai mult, Traian Basescu este vazut ca un personaj nationalist si fascist, fiind comparat de altfel, intr-un trucaj foto, cu Adolf Hitler.
Bugetul de stat al Romaniei pentru 2012 exprima un amalgam ciudat intre dependenta fata de factorul extern si incompetenta si coruptie in relatia cu factorul intern. Remarcam grave erori de proiectie bugetara si in al patrulea an de guvernare Boc.
Desi tanar, domnul Fuia a preluat limbajul bolovanos al predecesorului sau, demonstrand, insa, si grave carente de exprimare. ... Dincolo de comicul situatiei, raman problemele grave din sectorul agricol, pe care urmasul domnului Valeriu Tabara nu este capabil sa le solutioneze.
Pilonul romanesc, Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP), ce va fi construit la Magurele, are valoare de aproape 300 de milioane de euro fara TVA, respectiv 356,231 milioane de euro cu TVA si a primit din partea Comisiei Europene o prima finantare de 180 de milioane de euro, fara TVA, din fonduri structurale prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" (POS CCE).
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
google-analytics.com